Pentuepäiväkirjat

Kantoaika 5 vko

Pants on voinut hyvin, ja paksusti. Viime viikolla, kun neljä viikkoa tuli täyteen ilmoitettiin jo uroksen omistajalle että tärpännyt on, mutta ei sitä uskaltanut ennen tätä 5 vko kuvaa oikein itselleen myöntää. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että meille on vihdoin, monen vuoden tuskan ja vaikeuksien jälkeen tulossa pentuja. Toivottavasti kasvatustyön jatkamista vaivannut huono onni nyt kääntyy, ja saadaan toteutettua kaikki ne ihanat suunnitelmat mitä tuleville vuosille on tehty!

Aamupahoinvointia ei ole ollut, mutta muutoksia käytöksessä tuli jo varhain ja pian perässä seurasivat muut merkit. Viimeisen viikon aikana maha lähti selvästi kasvamaan. Pantsilla oli vuosi sitten huonosti menneen siemennyksen jälkeen aivan uskomaton valeraskaus, jonka aikana se antoi niin paljon “selviä” merkkejä raskaudesta että se uskottiin pitkään että kyllä se varmaan yhden pennun pyöräyttää. Tällä kertaa merkit ovat olleet kuitenkin niin selvät että mielikuvitusta ei ole tarvinnut käyttää niiden yhdistämiseksi, ja se oli 5 vko kuvassaan selkeästi suuremman näköinen kuin emänsä tai Jadi. Jännä nähdä millä vauhdilla se kasvaa jatkossa ja kuinka montaa pentua se kantaa, toki se nyt näyttää isommalta mutta onhan se rakenteeltaankin erilainen. Ei välttämättä tarvita mitään ennätyspentuetta 6v ensisynnyttäjälle.

Pitää joku ilta ottaa urakaksi siirtää vanhoja pentupäiväkirjoja tälle sivustolle, jotta voi taas selailla ja vertailla. Mutta nyt, Messi x Pants -pentueen pentuepäiväkirja on “virallisesti” avattu 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *