Pentuepäiväkirjat

Pennut 3 vko

Kolme viikkoa täynnä. Pentujen oikea äiti on saanut jo aivan tarpeekseen, mutta kaksijalkainen sijaisäiti suree jo sitä monen monen viikon päässä odottavaa päivää kun lapset lähtevät maailmalle. Menneenä viikkona kaikki ovat nostaneet painoaan hienosti, kasvaneet tasaisesti ja oppineet paljon uusia asioita. Moni niistä jo kävelee lyhyitä matkoja, ja leikkiäkin tapaillaan innokkaasti äänitehosteiden kera. Lisäksi pennut ovat alkaneet hakeutumaan pentulaatikon toisen reunan sanomalehtien päälle tarpeilleen. Siistejä vauvoja!

Eilen ja toissapäivänä olen antanut pentujen syödä vähän erittäin meheväksi piimässä turvotettuja nappuloita; eräänä iltana huomasin miten mielellään pennut söisivät Jadin kupista, ja päätin sitten tehdä niille oman annoksen. Tälläinen tavara menee ennen kaikkea siistimmin kuin velli. Ruokailut jatkuvat nyt jokapäiväisinä, ja jauhelihan maistelu astuu kunnolla kuvioihin. Kynsiä on myös taas leikattu, ja melkein jokainen osaa jo käyttäytyä aivan hirmu hienosti sylissä käsiteltävänä. Tähän tänään poikkeuksena Harmony, joka on aivan hirveä pentu, sekä Kolya joka on pentueen isoimpana tajunnut olevansa myös kaikkein eeppisin. Tällä hetkellä innoikkammat leikkimään tuntuvat olevan Kolya sekä Continuum, kovimmat juoksijat sen sijaan ovat Upgrades ja Stardrive, joiden vauhti huimaa jo päätä. Ahnein on edelleen pieni Evalla, joka varmaan söisi kunnes räjähtäisi jos vain pystyisi.

Tämän viikon kuvat otettiin pari päivää sitten taloon raahatun olohuoneen maton kanssa, joka viriteltiin sermin avulla sekä taustaksi että alustaksi sängylle. Pennuilla on varmaan joku matollekusemisgeeni olemassa, kun ensimmäisenä kuvaussessioon osallistunut Beckett kusi matolle välittömästi sille päästyään. Näinhän se menee, mattojen ei tarvitse olla edes lattialla kun pennut jo niihin kusevat, haa haa. 😀 Jokaiselle löytyy yksi tai useampi lisäkuva galleriassa.

Uros Beckett, musta nauha:
Hieno poika, odotan innolla millainen hänestä kehittyy. Ollut koko ajan tasaisen hyvä ja elinvoimainen.

Uros Upgrades, punainen nauha:
Meidän pieni lohikäärme, joka jo juoksi, kun muut pennut vasta ryömivät, ja joka nyt jo vuorikiipeilee kun muut pennut vasta ottavat ensimmäisiä askeleitaan.

Uros Continuum, sininen nauha:
Symppis, kaunis ja vaivaton, kiltti pentu. Ja aina yhtä tylsistynyt (tai puoliunessa) kuvaussessioilla!

Uros Valhalla, keltainen nauha:
Tai ei oikeastaan mikään -nauha, kun pentu onnistui hävittämään nauhansa jonnekin… Ihana ja reipas!

Uros Acastus, vihreä nauha:
Kolyasta on tullut aika jästipää, nyt muistan taas miksi juuri sille valittiin tämä nimi. 😀

Narttu Stardrive, pinkki nauha:
Tämä tyttö on aivan hirmuisen söpö ja todella pippurinen! Edelleen oikea minijadi.

Narttu Evalla, oranssi nauha:
Pikkuisin vaavi saa edelleen aika paljon erikoiskohtelua ja paljon ylimääräisiä haleja.

Narttu Harmony, valkoinen nauha:
Viime viikolla valittelin sitä kuinka nimivalinta meni pieleen tämän pennun kohdalla, mutta enpä muistanut millainen persoona se alkuperäinen Harmony olikaan… Eli nimi olikin loppujen lopuksi nappivalinta. 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *