Project Description

  • “DUCKY” * 21-11-2015

Kuvagalleria
LOF Select

Laumamme erikoisin jäsen Ducky on vietikäs ja temperamenttinen otus. Valitettavasti muuten lahjakkaan koiran aktiivitreenaaminen jäi jo noin vuotiaana, kun sen räjähtävä pelkoaggressiivisuus alkoi olla liikaa sekä koiralle itselleen että ympäristön turvallisuudelle. Kotona Ducky osaa kuitenkin rauhoittua ja on muutenkin kuuliainen, hienosti laumassa toimeen tuleva lemmikki; maalla se pystyy elämään stressitöntä elämää, jossa sen ei tarvitse tavata vieraita ihmisiä tai kulkea vieraissa paikoissa. Ducky on peräänantamaton, aina täysillä elävä pieni koira, ja oman perheen kesken syvästi rakastettu, maailman suurin persoona.

Suvultaan lyhytkarvainen Ducky tuotiin Ranskasta potentiaalisena tulevaisuuden jalostuskoirana, mutta valitettavasti tämä pentue oli suorastaan katastrofi luonteiden osalta. Lisäksi Duckyn ja sen isän DNA-profiilit eivät varmista polveutumista, joten vähintään isyyden todenmukaisuutta on syytä epäillä.

FLASH DU DOMAINE DES SPHINX NOIRS   ETURE V.H. ITTERDAL HDA2 BH FH2 IPO2 MR2 KNPV PH1 RINGO V.D. VASTENOW PEERKE V.D. VASTENOW
OLGA V.D. VASTENOW
CFLO RISHE/40/C (R) REMCO LINDERS
VEDOR STEIJVERS
UNSOLITE DES FONDS DE GUEULE HDB NICO V. NEERLAND (R) QUATRO PEULKEN
TASJA EGGENS
OLYMPE DE LA FUREUR DE VIVRE DROLL DU LOUVETEAU
LEGENDE DU CLOS BOURGUIGNON
DEMON DE VAN GALAK SI   EOLE DES CROCS DE L’OLYMPE HDA FR1 TITAN DES CROCS DE L’OLYMPE HAVREVINGENS FURIE
NAMBA DE SOLVEG ANDSIRANE
BOUKHIS DES CROCS DE L’OLYMPE TARHUN DES CROCS DE L’OLYMPE
SMYRNA DES CROCS DE L’OLYMPE
DEMON DE VAN EULONE HDB ALPHA NHSB2397793 HAVREVINGENS FURIE
HAVREVINGENS HARMA
BIMBO DU DOMAINE DU FRUIT DES FENDUS TCHUCKY DES FONDS DE GUEULE
RUDE DES FONDS DE GUEULE