Project Description

  • “PANTS” * 18-08-2012

Kuvagalleria
KoiraNet

Pants on minulle hyvin erityinen koira, muunnosristeytyspentueesta kotiin jäänyt pieni musta tosikko. Se on pirullinen yhdistelmä leiskuvaa temperamenttia, järkähtämätöntä työntekomentaliteettia ja kainalossa viihtyvää pikku saukkoa. Ennen kaikkea se on aina ollut hyvin järkevä koira, joka on sekä vieraiden koirien että ihmisten kanssa positiivisen vähäeleinen ja provosoimattoman vakaa. Pants on muutaman kerran vuodessa vierailevien hoitokoirien kanssa luottopakkini, ja kuka tahansa vauvasta vaariin saa käsitellä sitä – tai laittaa vaikka solmuun – ilman varauksia. Kotikoirana se on kuin ihmisen mieli.

Harrastuspuolella Pants on ollut pieni sähikäinen, helposti turhautuva ja ohjaajaansa komentava agilitykoira, joka voittaa kompakteilla käännöksillään sen minkä lyhyemmällä askelluksellaan häviää. Peltojäljellä se on ollut alusta saakka luonnollisen rauhallinen ja tarkka, syvällä nenällä jäljestävä luonnonlahjakkuus. Sillä on riittävät perusominaisuudet ja se nauttii työskentelystä, mutta arkielämä on silti aina ollut sen suurin vahvuus.

Vuonna 2018 Pants teki meille hienon viiden pennun pentueen, johon syntyi kolme lyhytkarvaa ja kaksi pitkäkarvaa. Pants oli rautainen emä, ja osa sen jälkeläisistä tulee toivottavasti jatkamaan sukua tulevaisuudessa.

BOYD’S BULLRIDING GLENMORE HDA BH FH2 FPR3 IPO3 HOLLAND EXCELLENT V. LE DOBRY HDA VZH SPH1 IPO3 CHEETA NHSB2224057 PRESTO NHSB1764670
EVANDER-ASTRA V.D. VILHEIDE
ASHADOW NHSB2347383 HAVREVINGENS FURIE
HAVREVINGENS HARMA
ARIANE DES CROCS DE L’OLYMPE HDA BH IPO3 OB2 TITAN DES CROCS DE L’OLYMPE HAVREVINGENS FURIE
NAMBA DE SOLVEG ANDSIRANE
PALLAS-ATHENÉE DES CROCS DE L’OLYMPE DROLL DU LOUVETEAU
NAMBA DE SOLVEG ANDSIRANE
CALYPSO DE LA HORDE D’ARTÉMIS HDA ASCO DE LA SOURCE DU MONTET TAN JACQUES JACQUARD V.H. EIGEN LAND ASTOR NHSB.BIJL2133266
HYBUR JEWEL V. ‘T HOOGBLOKLANDS ERF
PROVIDENSE DE LA SOURCE DU MONTET ARVENSIS’ FLORIS-HARFSEN
D’HOLLANDE V.D. PASSCHIN
URBA DU HAMEAU DES TROIS FONTAINES HDA TAN CSAU AGI1 SAXON DU HAMEAU DES TROIS FONTAINES LUCIEN DU MONT BRABANT
MAYENCE DE LA SOURCE DU MONTET
POLKA LOF78/29 IAMOS DU BOURG BERNARD
CECILE V.H. EURSINGER ERF