Project Description

  • “BRIMI” * 18-08-2012

Kuvagalleria
KoiraNet

Brimi on toinen muunnosristeytyksestämme kotona asuva narttu. Se on itsestään riippumattomista syistä vaihtanut kotia pariinkin otteeseen elämänsä aikana, ennen kuin keväällä 2017 lopulta ostimme sen itsellemme ja toimme sen lopulliseksi osaksi omaa laumaamme. Sitä ennen se oli ollut meille tuttu jo koko elämänsä ajalta, ja asunut meillä useita viikkoja tai kuukausia kerrallaan mm. hoitoreissujen ja sijoituspentueen muodossa.

Luonteeltaan Brimi on mutkaton ja sopeutuva otus. Se on helposti lähestyttävä ja taipuisa, miellyttämisenhaluinen koira, jolla on aimo annos hyvältä harrastuskaverilta vaadittavia ominaisuuksia; sen kanssa onkin harrastettu mm. tokoa, agilityä, suojelua ja pk-hakua. Brimi on siskoaan Pantsia herkempi ohjaajan mielentiloille, mutta sillä on voimakkaammat vietit ja se on yhteistyöhaluinen suorittaja. Kotioloissa se on rauhallinen, kaikkialla aina varma käsitellä ja tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa.

Talvella 2016 Brimi synnytti meillä sijoituspentueenaan ainokaisen tyttärensä Muusan. Ajatukset mahdollisesta toisesta pentueesta Brimille jätettiin vuoden 2020 alussa, kun tuolloin 7,5-vuotiaana luuston uusintakuvaus ei ollut enää niin puhdas kuin jalostuskoiralle olisin toivonut.

BOYD’S BULLRIDING GLENMORE HDA BH FH2 FPR3 IPO3 HOLLAND EXCELLENT V. LE DOBRY HDA VZH SPH1 IPO3 CHEETA NHSB2224057 PRESTO NHSB1764670
EVANDER-ASTRA V.D. VILHEIDE
ASHADOW NHSB2347383 HAVREVINGENS FURIE
HAVREVINGENS HARMA
ARIANE DES CROCS DE L’OLYMPE HDA BH IPO3 OB2 TITAN DES CROCS DE L’OLYMPE HAVREVINGENS FURIE
NAMBA DE SOLVEG ANDSIRANE
PALLAS-ATHENÉE DES CROCS DE L’OLYMPE DROLL DU LOUVETEAU
NAMBA DE SOLVEG ANDSIRANE
CALYPSO DE LA HORDE D’ARTÉMIS HDA ASCO DE LA SOURCE DU MONTET TAN JACQUES JACQUARD V.H. EIGEN LAND ASTOR NHSB.BIJL2133266
HYBUR JEWEL V. ‘T HOOGBLOKLANDS ERF
PROVIDENSE DE LA SOURCE DU MONTET ARVENSIS’ FLORIS-HARFSEN
D’HOLLANDE V.D. PASSCHIN
URBA DU HAMEAU DES TROIS FONTAINES HDA TAN CSAU AGI1 SAXON DU HAMEAU DES TROIS FONTAINES LUCIEN DU MONT BRABANT
MAYENCE DE LA SOURCE DU MONTET
POLKA LOF78/29 IAMOS DU BOURG BERNARD
CECILE V.H. EURSINGER ERF