Project Description

  • “Dex” * 13-08-2011 – 22-02-2021

Kuvagalleria
KoiraNet

Dex jäi meille kotiin miehen koiraksi. Se oli rauhallinen, hiljainen ja vaatimaton kotikoira jolla ei ollut taipumusta ongelmakäytökseen. Narttutaloudessa kasvaneena se ei ollut rasittava juoksuaikoinakaan. Vakavasti otettava Dex oli roolissaan pentujemme hyväntahtoisena leikkisetänä, tapojen opettajana ja talon luotettavimpana peräpesurina.

Dex oli hillittömän sosiaalinen ja nöyrä koira, jolla oli aina iloinen asenne elämään. Vaikka se oli ulkoiselta olemukseltaan vaikuttavan miehekäs, oli se henkisesti herkkä pikkupoika. Jalostukseen emme sitä antaneet sen pehmeän luonteen ja lievän ukkos- ja ilotulituspelon takia.

Yhdeksän onnellisen, terveen vuoden jälkeen Dex nukkui pois äkillisesti. Sen menetys oli meille suuri järkytys, ja valitettavasti kuolinsyyn selvittäminen jäi surun murtamissa mielissä taka-alalle. Vaikka Dex ei ollutkaan jalostus- tai edes harrastuskoira, oli siinä paljon sellaista mitä pitkäkarvaisessa hollanninpaimenkoirassa “pitääkin” olla, ja jonka takia rotu on niin rakastettava myös lemmikkinä. Se oli yksinkertaisesti sanottuna ihmisen paras ystävä.

WORKING FLAMES FIRST NITRO HDA MH JASON-NELIS V.D. DREI EIDGENOSSEN HDA MH NOPPER NELIS V. OSCARLI HARALD V.D. SYLVESTER STEE
MYRA V. OSCARLI
SWAN DU MONT BRABANT IGOR V.H. EIGEN LAND
MAYA DU MONT BRABANT
HAPPY WORKMATE’S YOBAS BLAZE HDA MH SPÅR LKL OB3 AGI2 CORDESIA LUPERCUS EQUINOX EXQUIS HALOUIS V.D. NIEUWENKAMP
LUPI AVER OLYMPIA-ORA-OMBER
HOLLIANDO’S ACCOUNTING YOBA GIGOLO NHSB2000216
DIVA V.H. BORUFSEVELD
NIVA VAN DE KIBI HDA LT SLY DU MONT BRABANT   IGOR V.H. EIGEN LAND HOESEVEN LANGHE V. ‘T NOORDER ERF
HYBUR JEWEL V. ‘T HOOGBLOKLANDS ERF
MAYA DU MONT BRABANT FALCO V.D. DREI EIDGENOSSEN
GRIBOUILLE LANGHSKE V. ‘T NOORDER ERF
POLKA LOF78/29 HDA TAN CSAU OBBr IAMOS DU BOURG BERNARD GUYKKO DU BOIS SCHELBLOT
FLY DE LA CLAIRIÈRE DES FANTÔMES GRIS
CECILE V.H. EURSINGER ERF TOBY V.D. VASTENOW
KATJA V.D. VASTENOW