Project Description

  • “PIP” * 22-01-2019

Kuvagalleria
KoiraNet

Laumamme nuorin jäsen Pip on hauska tapaus: se on rauhallinen, suurikokoinen narttu ja jo näillä ominaisuuksilla kuin yö ja päivä edesmenneeseen isoäitiinsä Jadiin verrattuna. Se on älykäs, erinomaisella keskittymiskyvyllä varustettu koira ilman reaktiivisuutta. Se ollut alusta saakka täydellisen helppo ja hyväkäytöksinen ja kaikkiaan koira jonka voi ottaa kirjaimellisesti minne vain ja jolle ei ole tarvinnut opettaa “mitään”.

Töitä Pip tekee motivoituneesti. Se on vietikäs nuori koira jolla on ilmiömäinen on/off -nappi ja jonka kanssa tuntuu olevan vain taivas rajana. Sen päälaji on peltojälki, ja se osoittaakin lajiin suurta lahjakkuutta.

Luustokuvissa keväällä 2021 todettiin lieviä muutoksia olkanivelissä, jotka ovat onneksi toistaiseksi oireettomia. Koska harrastusvalikoimakin on jo lähtökohtaisesti rakenteelle hellemmästä päästä, keskitymme ottamaan kaiken mahdollisen irti aktiivisista vuosista.

LAND OF OZ RIDDICK (R) HDGood JAGR BYLER   LAND OF OZ JETT SMOKIE V.H. HUL
AMBER V.H. HUL
MADDIE HILLEBERT ARKO KIKKERT
CHAKIRA V. DOOREN
HARLEY BAYS   RINGO WOLTERINK CASTOR DE GROOT
TARA MAATMAN
TASJA SMIT RUDIE PEGGE
VEDOR STEIJVERS
AZURICOYOTES NIVA SINDRAGOSA HDA MH LT BH RTK1 GEB DES CROCS DE L’OLYMPE HDB CSAU TC TAT FR2 OBBr BOUKHIS DES CROCS DE L’OLYMPE TITAN DES CROCS DE L’OLYMPE
PALLAS-ATHÉNÉE DES CROCS DE L’OLYMPE
BOUKHIS DES CROCS DE L’OLYMPE TARHUN DES CROCS DE L’OLYMPE
SMYRNA DES CROCS DE L’OLYMPE
NIVA VAN DE KIBI HDA LT SLY DU MONT BRABANT IGOR V.H. EIGEN LAND
MAYA DU MONT BRABANT
POLKA LOF78/29 IAMOS DU BOURG BERNARD
CECILE V.H. EURSINGER ERF